• دانشگاه لرستان - ساختمان دانشکده فنی و مهندسی- طبقه همکف
  • 066-33120113
  • farhangi@lu.ac.ir

اسامی برندگان مسابقه پدافند غیرعامل دانشگاه لرستان

اسامی برندگان مسابقه پدافند غیرعامل دانشگاه لرستان (اعضای هیئت علمی و کارکنان) اعلام شد.

صبح روز یکشنبه، ۱۶ آبان‌ماه با حضور دکتر حسن نایب‌زاده معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان و امید سلیمانی مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از ملیحه کاکاوند (به نمایندگی از برندگان مسابقه) با اهدای لوح تقدیر و هدیه تقدیر شد.

دکتر حسن نایب‌زاده از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان به خاطر مشارکت در برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل دانشگاه لرستان تقدیر کرد و بر اهمیت موضوع پدافند غیرعامل تأکید نمود.

گفتنی است مسابقه را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در هفته پدافند غیرعامل (۸ تا ۱۴ آبان‌ماه )  برگزار کرد و هدایای برندگان توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به آنها اهداء می‌شود.

اسامی برندگان مسابقه پدافند غیرعامل دانشگاه لرستان (سال ۱۴۰۰) براساس حروف الفبا:

۱_ محبوبه امینی‌تاری.

۲_ دکتر حسین حاتمی.

۳_ دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق.

۴_ ملیحه کاکاوند.

۵_ دکتر امیر میرزایی‌‌موسیوند.

١١:٠٢ - 1400/08/17    /    شماره : ٨٢٩٠    /    تعداد نمایش : ٥١