• دانشگاه لرستان - ساختمان دانشکده فنی و مهندسی- طبقه همکف
  • 066-33120113
  • farhangi@lu.ac.ir

برگزاری نشست شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاههای استان لرستان

نشست شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان لرستان با موضوع برنامه ‌ریزی و هماهنگی در راستای برگزاری کنگره ۶۳۰۰ شهید استان لرستان برگزار شد.

در ادامه  جناب آقای علی حسن پور دبیرستاد دانشگاهیان وکمیته علمی پژوهشی شهرستان خرم‌آباد با بیان نقش شهدا و لزوم مستند سازی حوزه ایثار و شهادت از دانشگاهیان شهرستان خرم‌آباد در خواست  نمود تا در این مسیر همت و تلاش مضاعفی داشته باشند.

لازم به ذکر است در این نشست هر یک از معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان لرستان در خصوص برنامه های برگزا رشده، برنامه های در حال اجرا و برنامه های  آینده به ارائه گزارش پرداختند و در نهایت در این جلسه مصوب گردید که با تشکیل کانال در فضای مجازی تمامی فعالیت های مجموعه دانشگاه های شهرستان در این رابطه،ثبت ودرج گردد.

١٢:٥٧ - 1400/03/19    /    شماره : ٧٩٨٢    /    تعداد نمایش : ٣٠