• دانشگاه لرستان - ساختمان دانشکده فنی و مهندسی- طبقه همکف
  • 066-33120113
  • farhangi@lu.ac.ir

چاپ        ارسال به دوست

مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) و گرامیداشت قیام ۱۵ خرداد با حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان برگزار شد

با حضور هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، مراسم سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و گرامیداشت قیام ۱۵ خردادماه در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان برگزار شد.

این مراسم را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار کرد و دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان معاونان دانشگاه اعضای هیئت رئیسه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه در آن شرکت کردند.

حاضران در مراسم در ابتدا با قرائت فاتحه بر مزار شهدا و ادای احترام به سه شهید گمنام دانشگاه لرستان با آرمان‌های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تجدید بیعت کردند.

شخصیت امام (ره) یک شخصیت الهی و مردمی بود

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در این مراسم و در سخنانی گفت:«شخصیت حضرت امام (ره) یک شخصیت کاملاً الهی مردمی و عرفانی بود.

دکتر فلاحی‌اصل تشریح کرد:«حضرت امام (ره) همواره در همه ابعاد زندگی آموزه‌های دینی را مدنظر داشت و شخصیت ایشان یک شخصیت کاملاً الهی و پایبند به ارزش‌های اخلاقی و انسانی بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان تصریح کرد:«همه باید تلاش کنیم ابعاد مختلف زندگی حضرت امام خمینی (ره) این مرد بزرگ الهی را برای جامعه‌ی امروزی به ‌ویژه برای نسل جوان و دانشجو بیشتر از گذشته تبیین نماییم.

گفتنی است هر سال معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برنامه‌های مختلفی را برای سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) و گرامیداشت قیام ۱۵ خردادماه برگزار می‌کند.

١٢:٢٨ - 1400/03/12    /    شماره : ٧٩٦٥    /    تعداد نمایش : ٢٥